| " - Nāc un rāpies man līdz - tajās septītajās debesīs! - Vai tad var tā - uzreiz..Un vai eņģeļi mūs neizdzīs?" Lai pilnībā apskatītu forumu, Tev ir jāreģistrējas vai jāpiesakās. Ienāc un pakavējies septītajās debesīs! |
| Vecais 7gd | |
|---|---|
| Topic Started: Wednesday 10-12-2008, 15:34 (115 Views) | |
| +*** | Wednesday 10-12-2008, 15:34 Post #1 |
|
Nº 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Aptvēru, ka ir problēma ar jaunajiem biedriem, kas nebija vecajā 7gd un netiek klāt arhīviem. Atvēru reģistrēšanos vecajā 7gd, bet ar administrācijas apstiprinājumu. Tātad, ja vēlaties piekļūt arhīviem, piereģistrējaties vecajā 7gd un ierakstiet šajā pavedienā atbildi, kurā norādiet savu lietotājvārdu. Vecais 7gd ir tikai arhīvs, tur nav iespējams pievienot atbildes vai veidot jaunus pavedienus. |
![]() |
|
| Meitene ar čupa čupu | Wednesday 10-12-2008, 16:44 Post #2 |
|
Es te jau sen.. palīdzēt?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Aha, kā lai reģistrējas? Gribēju bet - Vēl nevar? Nevarat mani piere'ģistrēt - Girl_4_ever |
![]() |
|
| +*** | Thursday 11-12-2008, 10:08 Post #3 |
|
Nº 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Tagad var. Pie reizes, ja nepieciešams apstiprināt kādu no šiem kontiem, varat te to pateikt. Rainbowchaser vienald..@.. Laila elinc..@.. Blonda35 laura_..@.. Cukurs annak..@.. Lexus mil..@.. Apelsīns anch..@.. AiviitiS aiv..@.. spirit ines..@.. Rokiii. aman..@.. kambyz arcc..@.. Sirella geo..@.. Roksija leden..@.. merinda mia..@.. personal_superhero forum..@.. Anšovmaizīte` ans..@.. |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Jaunumi/Jautājumi/ieteikumi · Next Topic » |

4:22 PM Mar 12