| " - Nāc un rāpies man līdz - tajās septītajās debesīs! - Vai tad var tā - uzreiz..Un vai eņģeļi mūs neizdzīs?" Lai pilnībā apskatītu forumu, Tev ir jāreģistrējas vai jāpiesakās. Ienāc un pakavējies septītajās debesīs! |
| Vispārīgie Jautājumi. | |
|---|---|
| Topic Started: Tuesday 8-07-2008, 09:00 (324 Views) | |
| +Ofija. | Tuesday 8-07-2008, 09:00 Post #1 |
|
Prom.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Ja ir sajūta ka tavs jautājums ir gana vienkāršs, lai pietiktu ar vienu atbildi [postu] un nav nepieciešamības veidot jaunu pavedienu - uzdod to šeit. |
![]() |
|
| Evolution | Friday 19-12-2008, 17:00 Post #2 |
![]()
Vecbiedrs - cienīt un godāt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Slinkums taisīt pavedienu tāpēc - es gribu zināt vai lielie burti ir tekstūra vai viņus var taisīt? Nu ziniet tā kā senlaicīgās pasaku grāmatās vārda pirmais burts ir ļoti liels, izcelts, izvīts utml. Piemēram šādi {1} tikai tekstā, krāsains un ar dažādiem noformējumiem. Ja nemaldos Novele tādu lietoja savos parakstos? :rolleyes: |
![]() |
|
| +BaigiJānis | Monday 23-02-2009, 19:01 Post #3 |
![]()
|
lielie burti ir lielie burti. ļoti reti tā ir tekstūra. ŠEIT ir dažādi dekoratīvi fonti, kurus atarhivē un ieliek fontu mapītē (my computer -> local disc (C:) -> windows -> fonts) un izmanto kā vienkāršu fontu, kura krāsas un efektiņus maina un pieliek layer blending settingos. |
![]() |
|
| mango | Friday 20-03-2009, 21:51 Post #4 |
|
Es te tā.. garāmejot
![]()
|
sveiki. vai jūs zināt, kāds kods ir jālieto, lai dabūtu šādi skaisti savs ikonas savā blogā? piemēram, kā šeit. http://community.livejournal.com/iroppoii/15787.html |
![]() |
|
| fallen angel | Saturday 21-03-2009, 14:15 Post #5 |
|
Velnišķīgā briesmonīte
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Vai nu parastais BBCode, kas būtu , vai arī ar tagu . Labots: Paskatījos, ka tur attēli ir salikti tabulās. Tabula sastāv no divu veidu tagiem - <tr> (Table row (tabulas rinda)) un <td> (Table dimensions (Tabulas kolonnas)). Piemēram, lai izveidotu tabulu ar divām rindām (vienā kārtu apzīmējošie cipari, otrā attēli) un 3 kolonnām , kurās ievietoti 150 x 150 px avatari, kods būtu šāds:
Kodam var pievienot arī atribūtus, piemēram, fona krāsu, līdzinājumu , bet ne vienmēr tas ir nepieciešams. Vienkāršākais variants ir ar pirms "Labots" minēto img tagu. Edited by fallen angel, Saturday 21-03-2009, 14:36.
|
![]() |
|
| Evolution | Monday 17-08-2009, 09:36 Post #6 |
![]()
|
Hmm vai ir iespēja mainīt faila tipu nepārglabājot attēlu pa jaunam? Lielākā daļa ikonu tekstūru ir png formātā, bet mans fotošops png neatver un vispār tādu formātu neapstrādā. Tad parasti atveru visas ikonas citā programmā un ar jaunu nosaukumu pārglabāju kā jpeg, bet vai ir iespējams kāds ātrāks veids? Piemēram, atzipojot mapi visas kaut kā iezīmēt un pārvērst par jpeg? |
![]() |
|
| +Ofija. | Monday 17-08-2009, 13:28 Post #7 |
|
Prom.
|
Opcija ir katru failu brutāli pārsaukt. Piemēram, ja fails ir bijis Fails.png, tad paņem rename un uzraksti Fails.jpg |
![]() |
|
| Kika | Thursday 5-11-2009, 18:26 Post #8 |
|
Te kaut kas jāraksta?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mmm, kāds jautājums. Nesen pēc daudziem ieteikumiem, darbus sāku veidot uz png, nevis jpg. Tagad visi darbi man internetē, kad nolādēju, rādās 3 reiz lielāki. Ko lai es daru? :sarkst: |
![]() |
|
| +Starsailor | Friday 6-11-2009, 09:35 Post #9 |
|
Zahir.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Es nezinu, vai sapratu jautājumu, bet png formāts ir kvalitatīvāks kā .jpg, tāpēc to pašu .psd (vai citas attēlu apstrādes programmas failu) noseivojot gan jpg, gan png formātā .png formāta fails būs lielāks. Ja lieto fotošopu, iesaku lieto nevis "save as" un izvēlēties .png, bet gan "save for web & devices" un tur augšā izvēlēties "png-24" - fails aizņems mazāk vietas, bet jvalitāte būs tāda pati kā pirmajā variantā (vismaz skatoties darbus internetā, t.i, ja kāds skatīsies tavu galeriju teiksim.) |
![]() |
|
| Kika | Friday 6-11-2009, 18:00 Post #10 |
|
Te kaut kas jāraksta?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Paldies, par brīnumu izdevās :D Vēl viens jautājums- kad es nospiežu "save for web", uzlecošajā lodziņā arī attēls ir palielināt, vai to var kaut kā nomainīt, vai vienkārši darbs jau jātaisa mazāks? |
![]() |
|
| +Ofija. | Friday 20-11-2009, 22:56 Post #11 |
|
Prom.
|
Ja godīgi, tad neuztvēru tavu jautājumu. Tavs darbs sagalbājot pēkšņi izrādās pikseļos lielāks? |
![]() |
|
| Evolution | Monday 28-12-2009, 13:42 Post #12 |
![]()
|
Kā atšķiras Adobe Photoshop CS no Adobe Illustrator? Man tagad ir abas programmas, bet man ir nejauka aizdoma, ka Adobe illustrator ir radīts ar kādu augstāku mēŗki par parastajiem PsCS.. |
![]() |
|
| +Starsailor | Monday 28-12-2009, 14:08 Post #13 |
|
Zahir.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Jā, Adobe Illustrator, Adobe Premiere Pro un Adobe After Effects ir domāti "augstākiem mērķiem". Konkrēti Adobe Illustrator ir vektorgrafikas programma, paredzēta zīmēšana, rasēšanai, projektēšanai. Vektori ir tādas grafikas, kuras nemaina kvalitāti neatkarīgi no izmēra. Adobe Illustrator is primary a vector graphic manipulation software. A vector graphics editor is a computer program that allows users to compose and edit vector graphics images interactively on a computer and save them in one of many popular vector graphics formats. It is used to create images that are small in file size, but can be resized to any dimension while still maintaining print quality. Some common uses for Illustrator is for logos, illustrations, layouts for fliers, advertisements, billboards, signage, brochures, business cards, web design, and loads more. |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Palīdzības dienests · Next Topic » |

9:21 PM Mar 11