| " - Nāc un rāpies man līdz - tajās septītajās debesīs! - Vai tad var tā - uzreiz..Un vai eņģeļi mūs neizdzīs?" Lai pilnībā apskatītu forumu, Tev ir jāreģistrējas vai jāpiesakās. Ienāc un pakavējies septītajās debesīs! |
| [Paņemts][Atvērts]Skins; Praktikanti un uz augšu | |
|---|---|
| Topic Started: Friday 22-01-2010, 14:44 (586 Views) | |
| ButterflyEater | Friday 22-01-2010, 14:44 Post #1 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
Sveiks, 7GD grafiķi! :7grafikasdebesis: IC forumam ir nepieciešami vairāki skini (var arī vienu no katra izpildītāja), kas tiks iekļauti foruma skinu izvēlnē, lai biedri pēc savas patikas varētu mainīt/izvēlēties sev mīļāko apdari un IC justos kā mājās. ^_^ Tātad – forums ir LS skolas un HP pasaules tēmas, ko arī grafiķim lūdzam ņemt vērā, taču citādi – viss ir atļauts, viss pēc paša grafiķa brīvas izvēles un izjūtām, ko skinā likt, ko nē. Kritiku arī netaupīsim, taču būsim ārkārtīgi priecīgi par jebkādu atsaucību no jūsu puses. :bubble: Izmantojamās krāsas: zaļas, rozā, sarkanas, melnas vai citas, atkarībā no grafiķa noskaņojuma. Fons: HP tēmas attēli, fotogrāfijas, puķu pļavas, viktoriāņu tapetes vai jebkas cits. Noskaņa: atkarībā no grafiķa mākslinieciskās izjūtas. Maliņas: atkarībā no izmantojamajām krāsām un fona, ko izvēlas grafiķis. Kur skins tiks izmantots?: IC. Citas piebildes: Skinus ar visām grafikām var droši veidot uzreiz vairākus, taču arī viens skaists, kvalitatīvs skins mums neskādēs. Veiksmi darbā. Mēs Tevi ļoti gaidīsim. :hi: |
![]() |
|
| tirkīzs. | Friday 22-01-2010, 17:42 Post #2 |
![]()
Esmu tikpat ilgi kā priedes krastmalā..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
mēģināšu palīdzēt. nezinu gan, kad pabeigšu, jo pa vidu maisās zpd, bet centīšos. ^_^ labots: par kastīšu un bannera&pogu&markeru nepieciešamību - vai arī tie jāveido? Edited by tirkīzs., Friday 22-01-2010, 18:06.
|
![]() |
|
| ButterflyEater | Friday 22-01-2010, 19:03 Post #3 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
oho, man ir liels gods pieņemt Tavu palīdzību. ^_^ Jā, īpaši nesteidzies, mēs varam pagaidīt kādu laiku, taču tomēr lūdzu vēlams pabeigt šo darbu 2-3 nedēļu laikā, galu galā neko traki lielu un grandiozu negribam. :) +jā, mums vajadzēs arī kastītes, markerus un visas citas lietas, ko nepieciešams iekļaut skinā. Edited by ButterflyEater, Friday 22-01-2010, 20:33.
|
![]() |
|
| tirkīzs. | Friday 22-01-2010, 20:43 Post #4 |
![]()
|
centīšos&tādā gadījumā būtu labi zināt kastīšu virsrakstus un teksu. (wasntme) |
![]() |
|
| ButterflyEater | Friday 22-01-2010, 21:45 Post #5 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
Sarunāts. ^^ IC sākumlapa, kurā redzamas kastītes un to virsraksti. Turpat kreisajā malā vēl bez tām foruma biedriem ir redzamas divas kastītes ar virsrakstiem "Vēstules" un "Jaunākie raksti". |
![]() |
|
| tirkīzs. | Sunday 31-01-2010, 15:34 Post #6 |
![]()
|
ļoti uzmetums. skins ir pusgatavs un par to, ka tur ir vispār kaut kas jāpateicas ofēlijai, jo man bija lielas problēmas ar krāsu gammas un savu asociāciju par ic izskatu savienošanu. man būtu vieglāk uztaisīt tumšu vai gaiši pelēku skinu. ^_^ un ja ic ir vēlme pēc vairākiem skiniem es to patiesībā vēlāk arī labprāt mēģinātu, bet jā - novērtējumu par esošo un nepabeigto, kas gan lielā mērā ir ofēlijas darbs. |
![]() |
|
| ButterflyEater | Sunday 31-01-2010, 16:05 Post #7 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
Man ļoti patīk šis uzmetums. :) Taču jā - pārējiem maniem IC kolēģiem tas neasociējas ne ar IC, ne HP tēmu, tapēc būtu vēlams - kaut vai šajā pašā uzmetumā - ieviest kādas detaļas, elementus, kas acīmredzami saistītos ar maģisko, mistisko un tamlīdzīgi (piemēram, daži ic-ieši vēlas redzēt pils fotogrāfiju vai maģiskās būtnes pegazus, vai tml.). Bet runājot par Tavu izteikto piedāvājumu par tumšajiem un pelēkajiem skiniem - Tu noteikti vari šī uzmetuma vietā uzmest sev tīkamās krāsās jaunu testa skinu, tikai nepiemirstot par augstāk minētajām detaļām, ko mēs vēlētos tajā redzēt. ^_^ |
![]() |
|
| tirkīzs. | Sunday 31-01-2010, 16:56 Post #8 |
![]()
|
skinā nav daudz vietu, kur šādas bildes iekļaut. to var izdarīt grafikās. un tādā gadījumā būtu labi, ja es redzētu arī kādu bildi. ^_^ |
![]() |
|
| ButterflyEater | Monday 1-02-2010, 09:50 Post #9 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
http://vi.sualize.us/search/all/castle/ Šeit. :) Derēs jebkāda majestātiska, skaista cūkkārpiska bilde, ko tu izvēlēsies un ko manuprāt... tu varētu gan ielikt skina fonā un nomainīt esošo backgroundu pret pils forogrāfiju/grafiķojumu, ko sataisīsi priekš fona. Bet katrā ziņā - tā ir tava izvēle un mēs no tevis tikai sagaidam gatavu un pārliecinošu iznākumu. ^_^ |
![]() |
|
| tirkīzs. | Monday 1-02-2010, 21:06 Post #10 |
![]()
|
http://z10.invisionfree.com/cukkarpa_testa_skins/index.php?showtopic=2 ar mazajām grafikām un kastītēm tikšu galā vēlāk. vadība var izvēlēties viņuprāt piemērotākos markeri. ^_^ un patiesībā man ir doma fonu atstāt tādu, kāds tas pašlaik ir un poterīgumu un cūkkārpismu uzsvērt tieši ar banneri, kastītēm, markeriem un pārējiem sīkumiem. ^_^ drusku juceklīgi, jā, es steidzos. tātad, piemērotākais markeris? manuprāt, visatceri ir vispiemērotākie. ^_^ Edited by tirkīzs., Tuesday 2-02-2010, 12:02.
|
![]() |
|
| ButterflyEater | Tuesday 2-02-2010, 12:20 Post #11 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
Sarunājam tā, ka tu tiešām vari šo fonu ar vilnīšiem atstāt tādu, kāds tas ir - tikai citā krāsā? ^_^ Tādā, kas nebūtu līdzīga pašreizējam IC noklusētajam (vecajam dzeltenbrūnajam) skinam, bet pavisam citos toņos, lai biedri varētu izvēlēties sev tīkamākās krāsas apdari (jo viens brūnais skins mums jau būs). :) Bet par cūkkārpiskumu iekš atsevišķām grafikām - jā, piekrītu, ka tēmu var uzsvērt banneros, pogās utt. Piemirsu pateikt, ka Cūkkārpas pils nav obligātākais elements, kas vajadzīgs priekš mūsu skina (mēs būtu sajūsmā arī par tādiem varoņiem kā zirgērgļi, ķirbji, mežziņa būdiņa, atprātotāji uc.) :] Par markeriem - ja būtu iespējams, tad varētu izmantot divus akmeņus vai divas kristāla lodes (nevaru izlemt, kuri labāk piestāvētu skina toņiem - bet to beigās vienmēr var mainīt, vai ne?), un izdarīt tā, ka vienu no abiem (piem., melno akmeni vai tukšo kristāla lodīti) definē kā izlasītu pavedienu, bet otru (sarkano akmeni vai pilno lodi) kā nelasītu. Pagaidām uzmetumam varam varbūt paņemt tos akmeņus. ^_^ Bet patiesībā mums (ic-iešiem) traki patika arī citi markerīši, ko varbūt var mēģināt ielikt kastītēs, biedru leģendās vai kur citur. :bubble: Un jā, tā vien redzu - jo vairāk steidzies, jo biežāk nākam te apspriesties par dažādiem sīkumiem un jo ātrāk darbs rit uz priekšu (un, cerams, būs galā). :7grafikasdebesis: ^_^ Edited by ButterflyEater, Tuesday 2-02-2010, 12:20.
|
![]() |
|
| tirkīzs. | Tuesday 2-02-2010, 12:42 Post #12 |
![]()
|
citu krāsu fons īsti neiet klāt šim skinam. ^_^ man šķiet, ka šajam skinam šis fons ir piemērots un jā, ja nogurums no brūnajiem toņiem (ar kuriem man vienmēr ir asociējies IC) ir pārāk izteikts es varu pēc tam pamēģināt uztaisīt citu krāsu skinu (es atkārtojos. (sun) ) ar citu krāsu fonu. jo pašlaik es nevaru iedomāties kādu toņu fons tur vēl varētu iederēties. bet jā, es pamēģināšu paeksperimentēt ar tumši brūnajiem toņiem. |
![]() |
|
| ButterflyEater | Tuesday 2-02-2010, 13:14 Post #13 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
Skina krāsu toņus vari droši mainīt, pielāgojot tos jau esošajam jaukajam fona attēlam ar vilnīšiem (kuru pārkrāsosi citā krāsā, ja nolemsi). :hi: Bet vispār visu var mainīt, jā, ja ir vēlme. ^_^ |
![]() |
|
| tirkīzs. | Tuesday 2-02-2010, 21:20 Post #14 |
![]()
|
šo skinu pabeigšu šajos pašos krāsu toņos. ^_^ banneris&mazie sadaļu markeri atvērti kritikai. |
![]() |
|
| ButterflyEater | Wednesday 3-02-2010, 09:38 Post #15 |
|
prēriju vilks manā azotē
![]() ![]() ![]()
|
:) Par banneri man nav nekādu šaubu - tas ir interesants, neparasts un jauki apstrādāts. Var palikt. Līdzīgu kaut ko šajā stilā varētu uzveidot kastīšu daļās kreisajā malā (atgādinu, ka kastīšu virsraksti atradīsies uz šiem attēliem, līdzīgi, kā tas ir patlaban IC skina sākumlapā kreisajā malā). Markeri lielajās foruma sadaļās - kristāla lodes pašlaik izskatās labi, taču samazinātie akmeņu markerīši iekš forumu sadaļām ne tik labi un skaidri.. - varbūt varam tagad paskatīties un samainīt vietām stikla lodes ar akmeņiem (akmeņus - lielajās forumu sadaļās, bet kristāla lodes - mazajos pavedienu markerīšos) un paskatīties, kā izskatās lodes iekš pavedienu markerīšos? + citi markerīši: Piesprausts (cepurītes) vietā ielikt briļļu pāri, bet cepurītes markeri - uz biedru leģendām foruma apakšā klauna vietā? ^_^ |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Citu grafiku pieprasījumi · Next Topic » |

2:31 AM Mar 10