Welcome Guest [Log In] [Register]
" - Nāc un rāpies man līdz - tajās septītajās debesīs!
- Vai tad var tā - uzreiz..Un vai eņģeļi mūs neizdzīs?"

Lai pilnībā apskatītu forumu, Tev ir jāreģistrējas vai jāpiesakās. Ienāc un pakavējies septītajās debesīs!

Username:   Password:
Add Reply
Biežāk uzdotie jautājumi
Topic Started: Wednesday 14-05-2008, 16:45 (145 Views)
+***
Member Avatar
Nº 1
 *  *  *  *  *  *  *
Tā kā ir daudz jautājumu par šo tēmu, tad šeit būs pavediens, kurā būs rodamas atbildes uz lielāko daļu no tiem.

1.Kas liek grafiķus grupās? kas nosaka, kurā grupā tie būs?
To dara cilvēku grupa - administrācija un moderatori. Katru mēnesi trīs cilvēki izskata vērtēšanas noteikumiem atbilstošās galerijas un balso par pārcelšanu/nepārcelšanu.

2. Vai biedram ir kaut kur jāpiesakās un jācenšas pierādīt savu atbilstību titulam?
Par vērtēšanas un pārvērtēšanas noteikumiem viarāk lasīt šeit. <<-insert url

3.Kāpēc mana galerija vēl nav novērtēta un es neesmu iešķirots?
Mēneša laikā tas tiks izdarīts. Panikai nav pamata. Aizmirsts neesi.

4.Man nepatīk grupa, kurā esmu iešķirots – gribu augstāk!
Veido jaunas, labākas grafikas – tas ir vienīgais veids kā nomainīt grupu. Lūgšanās, činkstēšana, PM sūtīšana un citas tamlīdzīgas lietas nelīdzēs.

5.Kā jūs zināsiet, ka esmu pievienojis jaunas grafikas?
Jo tu būsi norādījis galerijas atjaunošanas datumu pavediena nosaukuma subtitle.

6.Kāpēc man likt visus darbus pirmajā postā?
Vērtētājiem tava galerija būs pārskatāmāka un Tiem būs lielāka vēlme apskatīt [lasīt: vērtēt] sakārtotu galeriju, nekā izsvaidītu. (Vienu postu taču ir vieglāk apskatīt kā 5 lpp?). Dubultposti nav atļauti informēšanai par jauniem darbiem.

7. Kas tiek vērtēts?
Nedaudzas lietas, no tām, ko vērtē:
Darbu dažādība (vai ir no dažādām kategorijām darbi veidoti)
oriģinalitāte - vai darbā izmantoti oriģināli, tikai šim cilvēkam raksturīgi elementi, tēli
kopskats - vai beigu variants ir acij tīkams
palīglīdzekļi - vai ir izmantotas otas, paterni un citas iespējas, ko sniedz attēlu apstrādes programmas
kvalitāte - vai darbs ir rūpīgs (šeit visbiežāk iekrīt, darbus saglabājot jpg formātā, kā arī bieži redzamas blendu salaiduma vietas, krāsojumos pelēki plankumi (ļoti ļoti bieži))

8. Ko nevērtē?
Programmu, kurā darbi tiek veidoti.
Netiek noteikts vērtējums pēc personīgām/simpātijām antipātijām pret galerijas autoru.

9. Vai ir kādi noteikumi, kuri būtu jāievēro galerijās?
Jā. Ir jāievēro foruma noteikumi un arī speciālie galeriju noteikumi.
Grafiku galeriju noteikumi šeit, pārcelšanas noteikumi - šeit.

Lai veicas!
Jautājumus, kas attiecas uz vērtēšanu iesūtīt šeit un iespējams tie papildinās šo sarakstu. Ceru, ka atbildēju uz lielāko daļu jautājumu un pietiekoši izsmeļoši.
Offline Profile Quote Post Goto Top

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Jaunumi/Jautājumi/ieteikumi · Next Topic »
Add Reply