| " - Nāc un rāpies man līdz - tajās septītajās debesīs! - Vai tad var tā - uzreiz..Un vai eņģeļi mūs neizdzīs?" Lai pilnībā apskatītu forumu, Tev ir jāreģistrējas vai jāpiesakās. Ienāc un pakavējies septītajās debesīs! |
- Pages:
- 1
- 2
| Labo vārdu lidlauks | |
|---|---|
| Topic Started: Wednesday 14-05-2008, 16:34 (601 Views) | |
| +*** | Wednesday 14-05-2008, 16:34 Post #1 |
|
Nº 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Labo vārdu lidlauks ir paredzēts taviem labajiem vārdiem. Šajā pavedienā vari pateikt ko labu forumam, tā vadībai vai citiem biedriem. Vairosim pozitīvismu! :admin: |
![]() |
|
| hættulegur | Wednesday 9-07-2008, 14:24 Post #2 |
|
Es te tā.. garāmejot
![]()
|
man ir tas gods būt pirmajai šajā pavedienā :) gribēju pateikt, ka ļoti cienu šo forumu, jo šeit viss ir sakopts, izkopts, gan sirdij, gan acij patīkams. šī ir vieta, kur gribas atgriezties. lai gan pārvākšanās parasti ir grūta, un ar zetaboards man nekad nebija bijusi nekāda pieredze, šeit ir daudz patīkamu iespēju, kas nebija invisionfree. es esmu apmierināta ar visu šeit notiekošo. ((: cepuri nost vadībai! |
![]() |
|
| Diany | Wednesday 9-07-2008, 16:39 Post #3 |
|
Close your eyes and come with me.
![]() ![]() ![]()
|
Nekas cits neatliek, kā vien piekrist hættulegur! :saule: Te ir jauki un patīkami uzturēties un ar vien gribas atgriezties! :teddy: Un pārmaiņas ir tik jaukas, ka manu seju pārņema smaids! :putnindeja: Un es varu no visas teiks, ka man šeit patīk! :roze: Un liels paldies jāsaka jaukajai vadībai, ka jūs esat un, ka esat tik čaklas! :kiss: |
![]() |
|
| Tija | Sunday 20-07-2008, 23:07 Post #4 |
|
Es runāju vietējā dialektā. Hula - hula
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Dzīvespriecīgais banneris ir lielisks. *smaida līdz ausīm* Edit: Ofija smaida un sarkst ^^ Edited by Ofēlija., Tuesday 22-07-2008, 16:36.
|
![]() |
|
| Sea | Monday 21-07-2008, 13:21 Post #5 |
![]()
Kur ir mana lidmašīna?
![]() ![]()
|
Nu es vēlējos pateikt, ka forums visā visumā ir lielisks! Invisionfree šis forums nebija manuprāt tik izdevies, kāds tas ir šobrīd. Man šķiet, ka šobrīd viss te tikai plaukst un zeļ.Novēlu forumam spožu nākotni! |
![]() |
|
| Aura | Thursday 24-07-2008, 19:03 Post #6 |
|
I'm a JEDI!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Liels, liels cepums Jums par Dzīvespriecīgā skina banneri. :) :) [Edit] Ofija atkal nosarkst ^_^ Edited by Ofēlija., Friday 25-07-2008, 21:26.
|
![]() |
|
| +Tinka | Saturday 6-09-2008, 12:19 Post #7 |
|
Ar sirdi un dvēseli - 7gd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
paldies, mīļie. ļoti patīkami dzirdēt labus vārdus par mūsu darbu. :teddy: |
![]() |
|
| fleur | Monday 8-09-2008, 15:18 Post #8 |
|
Man te iepatikās
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Fleur ir sajūsmā par jaunajiem skiniem :saule: un tie bannerīši... :wub: |
![]() |
|
| draugs. | Monday 8-09-2008, 15:41 Post #9 |
|
es jau tev reiz teicu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
draugs draugiem pasakās par šo forumu, un jaunie skini ir labi un tomēr es pieskaņoju skinu, kas piederas manai galerijai, un tas tik un tā ir ļooti foršs, es mīlu šo forumu, draugu, jūs esat paveikuši lielisku darbu. |
![]() |
|
| Akvarelis | Monday 8-09-2008, 20:42 Post #10 |
![]()
born to be wild
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Es vēlos pateikties, ka jūs esat atgriezuši mums šīs visjaukākās debesis gan grafikas, gan visās pārējās pasaulēs. Pārmaiņas ir jaukas, skini satriecoši, tomēr forums tas pats vecais (es jau baidījos, ka atgriežoties te viss būs apgriezts ar kājām gaisā). Ticiet vai neticiet, bet bez jums virtuālā pasaule kļuva ievērojami tukšāka un nu, kad esat atpakaļ datora ekrāns kļuvis daudz aicinošāks. Paldies par to, ka esat. :teddy: Edited by Akvarelis, Monday 8-09-2008, 20:42.
|
![]() |
|
| fleur | Sunday 21-12-2008, 21:58 Post #11 |
|
Man te iepatikās
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Es tikai gribēju pateikt paldies par sniegavīriņu skinu, jo ārā sniegu neredzēt (vismaz man). :ziema: |
![]() |
|
| +Ophelia. | Sunday 21-12-2008, 22:25 Post #12 |
|
Prom.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
:blush: nu ai. Paldies. ^_^ Prieks, ka šis skins ir piepildījis savu mērķi. |
![]() |
|
| Evolution | Monday 22-12-2008, 11:10 Post #13 |
![]()
Vecbiedrs - cienīt un godāt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Sniegavīriņa skins ir... ir.. ir... Drīkt paklusēt, jo man nav ko teikt? :wub: Vadība ir Cik noprotu no izaicinājuma vārdiem, vainīga ir Ofija un.. un.. *vai es drīz sākšu šļupstēt* turpinu tevi pielūgt pirms un pēc ēšanas :hi: |
![]() |
|
| pur ame | Monday 22-12-2008, 11:15 Post #14 |
|
tu avaient toute mon coeur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Varbūt tas ir kādas kļūdas pēc, bet ceru, ka nē :D Palpaldies par šo jauno skinu, jā, bet vēl jo vairāk - PALDIES PAR TO, KA NOŅĒMĀT NO PRETĪGO WARNA PUNKTU :) Ceru, ka iemesls nav pirmais, ko nosaucu :D |
![]() |
|
| Delena_Brothers | Monday 22-12-2008, 12:02 Post #15 |
|
Cruella DeVil
![]() ![]() ![]()
|
Esmu sajūsmā, par jauno sniegavīriņu skinu! Kautkas tāds vēl nebija redzēts.. Paldies, mīļajai vadībai! Your'e the best! ;) BUČA! |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Jaunumi/Jautājumi/ieteikumi · Next Topic » |
- Pages:
- 1
- 2

4:22 PM Mar 12